2017. július 11., kedd

Tábori levél

Kedves Szentgellértes Táborozók!

Ne féljetek a várakozástól!   Már csak két hét…
…és első jubileumi nagytáborunk július 26-án, 12:00-kor ebéddel indul (melyet 14:30 órakor nyitó szentmise és kb 15:30-tól nyitó előadás - Dr. Csókay András - követ). Regisztráció 10:00-tól lesz – előre is kérjük, hogy pontosan érkezzetek, már tábornyitástól izgalmas programok és tartalmas beszélgetések várhatóak!
Emlékeztetőül a táborhelyszín: www.tolgyestabor.info. A táborhely egyszerű, de tiszta, kulturált és ami a legfontosabb: magunkban leszünk a tábori napok során. Sok eseménye van itt a Székesfehérvári egyházmegyének is a búcsújáró hely közelében, ami ad egy szakralitást a tábornak.
Készült egy utazás szervezői táblázat azok számára, akiknél az autóban szabad hely van, illetve aki szívesen beszállna autóba. Kérjük, a táborba való lejutás ill. visszajutás könnyebb megoldása érdekében töltsétek ki: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nkUSSMs1Vqp3JjvXKySY8EcJqn-w3BtObEKEPFPVcN8/edit#gid=0
Az eljutás útvonalát (a templomtól) erről a linkről tölthetitek le: https://goo.gl/maps/KKU9N6Zuorj
Kit lehet zaklatni, ha valaki elvesztette az utat? Nos, Lánszki Péter nagyon kedvesen vállalta, hogy útba igazítja az eltévedőket a 06-20-5667128 számon.
Néhány szó a pénzügyekről: szeretnénk mindenkit kérni, hogy lehetőség szerint indulás előtt rendezze a tábori díj utolsó részletét átutalással (Kelenföldi Szent Gellért Plébánia számlaszámán: 11784009-22222246), hogy ne a regisztrációnál kelljen pénzeket kezelni. (Ha valakinek nem volna egyértelmű az elszámolás, egy kis ismétlő segédlet a kalkulációhoz: 1-2 fő jelentkezése estén 29.000/fő, 3-4 fő jelentkezése esetén: 27.000, 5 fő felett 25.000 Ft/fő a tábor díja. Ehhez jön hittanos táborba gyermekenként 10.000/fő altábori kiegészítés az első két napra. Ha valaki 1-1 teljes adag ebéddel kevesebbet kér, úgy 5.000 Ft-tal kevesebbet kell befizetnie.) Alajos Atya ezen árszint mellett is sokat segít a tábor költségvetésén, ezúton is hálásan köszönjük Neki!
Július 30-án, vasárnap ebéddel zárul a tábor, kb. 14:00 órakor, előtte természetesen lesz közös táborzáró ünnepi szentmisénk.
A hazaúthoz ugyanúgy működik a telekocsi táblázat, mindenkit kérünk, hogy ebbe is jelezze igényét/felajánlását, mivel itt már gyerekekkel együtt megyünk haza, így „minden hely számít”. Persze a Zirc-Budapesti busz is a tábor előtt megy el, csak fel tudunk rá ugrani!

Még néhány praktikus információ: (a hittantáboros gyerekek külön levelet kaptak, azt is nézzék át!)
Minden étkezés megoldott, tábori hozzájárulásként házi lekvárt köszönettel fogadunk. A helyiek jelzését továbbítva házakban élelmiszert kérjük ne tároljon senki!
NAGYON FONTOS: A táborban paplan és nagypárna van, ehhez lepedőt, valamint paplan és párna huzatot érdemes hozni (esetleg hálózsákot)!!!

Egyéb hasznos hoznivalók:
Személyes holmik, ruházat, tisztálkodó eszközök, törölköző
kényelmes kirándulócipő
naptej, kullancsriasztó
állandó gyógyszerek (ha van)
kulacs
egyedi és törhetetlen pohár
esőkabát illetve esernyő
Az előadásokhoz: jegyzetfüzet, toll, padra ülőpárna (igény szerint)
kis hátizsák a kiránduláshoz.
Akinek van hangszere, az hozza el – a szentmisék zenekara Sillye Miki vezetésével várja a csatlakozókat!
A kisházakban egy-egy konnektor található, telefon töltéshez házanként 1-1 elosztót érdemes hozni.

Kövessétek a tábor honlapját ( http://gellerttabor.blogspot.hu/ ), ahol a frissülő program és egyéb hasznos információk is folyamatosan elérhetőek. Persze ha valakinek valami gondja van, hívja nyugodtan Nyiri Szabolcsot (30/6873143) vagy Papp Katát (30/6953515) vagy bármelyik táborszervezőt, akivel kapcsolatot szokott tartani.


Végezetül kérjük, hogy tábori előkészület gyanánt elmélkedjetek szabad perceitekben a „Ne féljetek!” krisztusi üzenetén. Töltsétek fel lelketeket ebből a gondolatból, amely életünk minden pillanatában iránytű és jel tud lenni számunkra!


Budapest, 2017. július 11.



Szeretettel várunk a jubileumi nagytáborba!
Alajos Atya, Zsolt Atya nevében is… 


 a táborszervezők
 
(akiket a honlapon lévő képeken láthattok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése